Attractieparken in Nederland: de Efteling

De Efteling is het mooiste pretpark van Nederland. Sinds1952, plus sindsdien is het een superpark geworden. Vanuit alle hoeken van de wereld komen mensen volgens Kaatsheuvel om dit super leuke attractiepark te bezoeken.

Een dagje Efteling blijft leuk, hoe jong ofwel oud je ook bent. Als je een bezoekje wilt brengen aan de wereld vol wonderen, is het slim om zodoende vooruit te plannen.

Wil je graag met korting naar een attractiepark? Ik check voor korting efteling altijd Tikata.nl

Het is wel supergoed om vantevoren even te kijken hoe druk het wordt. Je kunt dan besluiten om op een minder drukke dag te gaan.

Parkeren kan zeker. Maar soms is het wel heel druk op de weg naar de Efteling. Kijk dus goed uit!

Gaan jullie betreffende het hele gezin? Helemaal niets alle attracties zijn acceptabel voor kleine kinderen. Voor de achtbanen moet je vaak 1. 20m ofwel zelfs 1. 40m langaanhoudend zijn. Door teleurstelling betreffende voorkomen zijn het kittig om thuis even de kids juist op betreffende meten, opdat ze helemaal niets voordat niets boven dezelfde lange wachtrij aankomen betreffende staan.

Als je eenmaal betreffende het park aankomt, zie je zonder moeite de loketten waar je entreekaartjes kunt kopen. Echter wie slim is, aanschaffen de kaartjes van bij voren online. De wachtrijen betreffende de loketten beheersen immers behoorlijk lang belanden, plus als je al dezelfde kaartje hebt kun je zo doorlopen volgens de ingang. En indien je online een kaartje aanschaffen krijg je tevens nog eens korting!

Via de app kun je zien of er wachtrijen zijn en zo beter plannen waar je naar toe gaat.

 

Er zijn trouwens nu echt heel wat interessante acties. Super gaaf omdat het park natuurlijk nu echt op z’n mooist is! Kijk maar snel op de aanbiedingen pagina.