Brabander lijkt dader DDoS-aanvallen||

Brabander lijkt dader DDoS-aanvallen||

THTC kwam S. op een spoor daardoor er alleszins link oningewijde te leven tussen een aanvallen over vorige week en dezelfde DDoS-aanval boven september aangaande Bunq. Dat zou leven uitgevoerd sinds dezelfde dader. S. bood hiervoor toen zijn excuses aan, hoe Bunq besloot te uitvallen met rechtsvervolging omdat het bank de leven over de boy niet wilde verwoesten over een eventuele celstraf. Zeven dagen taakstraf tijdens Amnesty International leek toen wel voldoende voor Bunq.

40 euro

Tweakers beweert dat ie de verdachte vorige week al aan het vizier had. Naamloos eiste hij de verantwoordelijkheid op middels de DDoS-aanvallen op Tweakers en binnen diverse overheidssites. Hij zal voor 40 euro naast capaciteit ingekocht hebben nabij een zogenoemde ‘stresser’. Datgene is alleszins online kerkdienst voor de testen met de weerbaarheid tegen DDoS-aanvallen. Die kracht kan nochtans ook ingezet worden rondom zulke attaqueren uit erbij voeren.

Tweakers wist over behulp aangaande het IP-adres van S. te vinden dat hij ook dezelfde account had op een nieuwsdienst, vanwaar hij al een enige keer informatie had gestuurd naar een redactie bereid de DDoS-aanvallen. Die informatie heeft Tweakers overgedragen van het THTC. De dader was toen al opgepakt, maar een politie spreekt van “een belangrijke aandeel aan u onderzoek. ”

S achtervolgen een studie voor netwerkbeheerder aan de Radius Collega in Breda. Daarnaast bezit hij absoluut eigen hostingbedrijf.