Dat zijn een beste smartwatches van nu

Dit zijn de beste smartwatches die je nu kunt kopen

Technologie en mode gaan steeds vaker samen, daar zijn smartwatches het ultieme voorbeeld van. Er zijn echter nog veel verschillen onderling, en het ene horloge is een stuk slimmer dan het andere. Wat zijn de beste smartwatches van het moment?

Als jouw keuze op de smartwatch gevallen is, volgt de vraag: en welke dan? Opmerkelijk in deze productgroep is dat niet alleen techfabrikanten de markt van de slimme horloges proberen te veroveren, maar dat ook traditionele horlogeproducenten als TAG Heuer en Fossil een slaatje willen slaan uit de opkomst van smartwatches.

We testen de smartwatches niet alleen op het gebied van ontwerp en comfort, maar ook op gebruikersgemak, accuduur en eventuele extra functies. Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar het aanbod!

beste smartwatch

Al bij de lancering van de Series 3 vroegen we ons af wat de echte vernieuwing was ten opzichte van de tweede Apple Watch. Het nieuwe horloge van Apple brengt weinig nieuws. Hij ziet er hetzelfde uit als de vorige edities, werkt even vertrouwd en is nog steeds een goede compagnon bij u sporten – al loopt de batterij redelijk spoedig leeg aangaande intensief inzet van het gps.

Het horloge heeft zeker S3 dualcore-processor en datgene zou het snelheid door het apparaatje ten goede komen. U verschil bij snelheid ten opzichte met de vorige edities zullen overigens overwegend merkbaar bestaan voor degenen die al een tijdje rondlopen aan de voornaamste Apple Watch. Ten opzichte van variant 2 lijkt een upgrade naar het Series 3 ietwat duur, ook aan het gemakkelijk van het hoge prijs.

Dit zal anders bedragen als Apple had afgesloten om het Nederlandse variant van de horloge bij voorzien met 4G-verbinding, bijvoorbeeld het handelsbedrijf wel heeft gedaan aangaande onder verschillende de Amerikaanse versie betreffende de Series 3. Het mogelijkheden daarvan in het toekomst zouden best met toegevoegde waarde kunnen bestaan. Helaas bezitten wij aan Nederland dat mogelijkheid natuurlijk nog niets.

Ondanks de beperkte verbetering ten opzichte met de vorige versie plus de kleine minpuntjes, blijft de Series 3 door Apple onverminderd een door de betere slimme horloges die jij op dat moment kunt kopen.

 • Gebruiksvriendelijk
 • Krachtige processor
 • Bouwkwaliteit
 • Accuduur betreffende gps-gebruik
 • Weinig vernieuwingen
 • Genkel 4G
Prijs:
Vanaf € 369, aankopen
Kleuren:
Pikzwart, grijs, zilver, goud, roze
Display:
272 bij 340 pixels (38mm kast) ofwel 312 aangaande 390 (42mm kast)
Bouwstof:
Aluminium, roestvrijstaal, keramiek
Bandje:
Sport, geweven nylon, leer, roestvrijstaal
OS:
watchOS 4
Processor:
Dual core
Site: apple. com
beste smartwatches

Datgene Fossil boven tegenstelling zelfs Apple genkel techbedrijf zijn, valt over name terug te onderscheiden in de ontwerp met de Q Marshal. De horloge zijn niet zojuist strak plus modern wanneer de smartwatch van Apple, maar lijkt vanwege de leren bandje en het behuizing vaak meer met een traditioneel horloge. Het achterban door Fossil zullen niet exclusief blij is dat de horlogemerk genkel gekke barsten heeft geproduceerd, maar tevens dat u prijskaartje niets noemenswaardig frequent hoger zijn dan verschillende horloges betreffende het kenmerk.

Het binnenwerk van het Q Marshal is helaas minder afdoend. De Snapdragon 2100-processor verrichten wat hij moet leggen, maar haalt het niets bij het S3 dualcore-processor van Apple. De achterwerk in het Q Marshal gaat niets bijster langdurig mee plus bovendien duurt het opladen ervan tamelijke lang. Het kwaliteit met het scherm laat eveneens veel bij wensen betreffende, vooral daardoor het zichzelf niet karaf aanpassen naast de lichtomstandigheden door de ontbreken door een lichtsensor. Ook belanden de tinten van u scherm ietwat flets indien je u horloge niets recht door voren bekijkt.

Fossil heeft een goede poging gedaan de afzetmarkt voor slimme horloges bij betreden, echter slaagt daar met het Q Marshal niet helemaal in zeker sterke smartwatch af bij leveren.

 • Ontwerp
 • Horlogebandje
 • Accuduur
 • Scherm
Prijs:
€ 179, aankopen
Formaat:
4, 5 x 2, 2 x 1, 4 cm
OS:
Android Wear 1. 5
Scherm:
1, 7 inch lcd (320 x 290)
Processor:
Qualcomm Snapdragon Wear 2100
Werkgeheugen:
512 MB
Connectiviteit:
Wifi, bluetooth
Website: fossil. com

Huawei gaan met het Watch 2 een erg andere zij op later Apple plus Fossil. Genkel futuristisch verschijning of beslist traditioneel ontwerp, maar beslist sportieve aantrekkingskracht is precies waar het Chinese techbedrijf door mikt. Plus daar zijn Huawei redelijk in succesvol: zowel het klassieke variant als het sportversie oogt sportief aan het bandje en het rechttoe rechtaan wijzerplaat, echter heel sexy kun jij het horloge niet vermeld. De Watch 2 ziet er hoeveel goedkoop eruit en springt van het geteste exemplaren qua verschijning het minst in de oog. Alhier kunnen het Chinezen nog wel hoeveel verbeteren.

Bij het horloge zit voldoende technologie door een sporter blij bij maken: daar is beslist hartslagmeter, gps-zendertje, stappenteller plus is het behuizing waterdicht. Je kunt met dus druk door de handgreep een nieuwe trainingssessie stichten, waarbij de horloge zeker ondersteunende positie heeft gedurende een wandel- of fietstocht of in de loopband. De Huawei Watch 2 is bijkomend aantrekkelijk wanneer sporthorloge daardoor hij niets zo vitaal en lomp is wanneer andere horloges in dit categorie, bijvoorbeeld de LG Watch Sport of het Garmin Fenix 5X.

Dus ander vitaal pluspunt zijn dat het accu door de Huawei Watch 2 ongeveer tweeëneenhalve dag mee kan. Eveneens is de horloge tevens snel opgeladen. Ondanks het pluspunten zijn de smartwatch met dezelfde prijskaartje medio de 329 en 399 euro tamelijke prijzig.

 • Vol
 • Compact
 • Accuduur
 • Prijs
 • Uiterlijk
Prijs:
Vanaf € 329, grond
Formaat:
4, 9 x 4, 5 x 1, 3 cm
OS:
Android Wear 2. 0
Scherm:
1, 2 inch (390 x 390)
Processor:
Qualcomm Snapdragon Wear 2100
Werkgeheugen:
768 MB
Opslag:
4 GB
Connectiviteit:
Wifi, bluetooth, nfc, gps
Overig:
Waterdicht, gyroscoop, barometer, hartslagmeter
Site: huawei. com
beste smartwatches

Behalve de Q Marshal bracht Fossil straks ook het Q Explorist uit. Dat horloge zijn duurder plus ziet daar net even anders eruit door u stalen bandje. Smaken verschillen natuurlijk, echter wat onzerzijds betreft weet Fossil bij het verschijning van dat horloge het perfecte combinatie te tegenkomen tussen de traditionele ontwerp van zeker horloge plus een smartwatch.

U nadeel met een verharden bandje ten opzichte door een verwerven bandje zijn wel datgene je u horlogebandje eigenhandig niet gemakkelijk kunt inkorten. Je zult dus dus horlogemaker moeten opzoeken vanwege de relatie te verstellen, hoewel het Q Explorist bij enkele internetwinkels werd geleverd aan een kosteloos inkortset.

Het Q Explorist is het derde generatie smartwatches dat Fossil door de afzetmarkt brengt, echter op de gebied door de techniek is daar weinig veranderd in vergelijking met eerdere exemplaren. De horloge heeft dezelfde processor als het Q Marshal, heeft ook een werkgeheugen van 512 MB plus is eveneens niet uitgerust met zeker hartslagmeter ofwel nfc.

De accumulator lijkt wat langer mee te passen dan dat van het Q Marshal, maar u horloge zijn zeker bij vergelijking over andere geteste smartwatches vrij snel leeg.

 • Bandje moeilijk bij verstellen
 • Duur
Prijs:
€ 229, terugloop
Formaat:
4, 4 x 4, 4 x 1, 2 cm
OS:
Android Wear 2. 0
Scherm:
1, 4 inch oled (454 x 545)
Processor:
Qualcomm Snapdragon Wear 2100
Werkgeheugen:
512 MB
Connectiviteit:
Wifi, bluetooth
Opslag:
4 GB
Site: fossil. com
beste smartwatches

Regelmatig fabrikanten betreffende smartwatches proberen het, echter er bedragen weinig horloges die uiteindelijk echt volkomen kunnen tippen aan het Watch Series 3 met Apple. Samsung doet nog wel het beste poging met het Gear S3, de opvolger van zeker al stevig horloge. Het S3 zijn iets groter en daarmee ook wat lomper later de voorganger, maar voelt onverminderd pal en duurzaam aan.

In u grotere horloge zit eveneens een grotere accu plus dat kenmerk je toch. De S3 gaat aanzienlijk langer mee en karaf zelfs drie tot vijf dagen rondtollen zonder in te laden. Moet jij vervolgens u horloge bij de oplader hangen, later kan de tot twee uur duren voordat het S3 volkomen is opgeladen. Dat mag van onzerzijds wel hoeveel sneller.

Eveneens Samsung begrijpt dat smartwatchgebruikers behoefte bezitten aan beslist gedegen fitnesstracker en door dit vlak scoort het S3 later ook top. Het horloge houdt precies bij hoedanig hard jij loopt plus welke afstand je aflegt, terwijl het ingebouwde hartslagmeter doet enigszins hij dienen doen.

De hoogte- en barometer laten later weer ietwat te wens over plus blijken in uw praktijk niets zo precies. Met 4 GB bij opslagruimte hoef je genkele aparte muziekspeler mee bij nemen, jij kunt het nummers alledaags op de horloge inzetten.

 • Accuduur
 • Fitnesstracker
 • Beetje lomp
Kosten:
Vanaf € 379, grond
Formaat:
4, 9 x 4, 6 x één, 3 cm
OS:
Tizen
Scherm:
één, 3 inch (360 x 360)
Processor:
1 GHz dualcore (Exynos 7270)
Werkgeheugen:
768 MB
Connectiviteit:
Gps, wifi, bluetooth, nfc
Rest:
Hartslagmeter, hoogtemeter, barometer, 4 GB opslagruimte
Website: samsung. com