Het is altijd leuk om een hoop korting te krijgen

Met grote regelmaat ga ik naar attractieparken in binnen- en buitenland.

Het maakt me niet zo veel uit wat voor park het is. Ik vind het gewoon leuk en gaaf om zoveel mogelijk pretparken te bezoeken. Maar ook andere dagtrips en uitjes vind ik erg leuk om te doen. Gewoon voor de ervaring en het beleving. De een sport graag, de andere kookt. En zo zijn er nog een heleboel hobbies. Die van mij het bezoeken van pretparken.

Dit is natuurlijk een erg dure hobby. ¬†Daarom ben ik altijd op zoek naar de hoogste kortingen en beste deals. Laatst kwam ik een gave site tegen die echt alle kortingsacties op een rijtje zet en die ook up to date houdt. Inclusief korting die je via spaar- en loyalty programma’s zoals bv. Airmiles kunt krijgen.

Zo kun je daar b.v. zien hoe je de meeste korting op de Efteling kunt krijgen. De Efteling is toch wel het mooiste pretpark van Nederland vind ik. Maar het is ook wel prijzig. Met de familie ben je al gauw 150-200 euro kwijt als je ook wilt parkeren, wat wilt eten, etc. Maar er zijn altijd ook wel wat kortingsacties.

 

Maar ook voor andere parken, dagtrips en soortgelijke uitstapjes kun je op Tikata terecht voor de beste deals en kortingen.