Met korting naar Tikibad in Duinrell?

Het Tikibad is toch wel een van de leukste zwembaden in Nederland.

Duinrell heeft enorm geinvesteerd dit jaar en er zijn heel wat nieuwe dingen in het zwembad gekomen; zoals een grote waterspeeltuin en een nieuwe glijbaan. Het Tikibad heeft nu zo’n 700.000 bezoekers en opende alweer 33 jaar geleden. Met de nieuwe glijbanen erbij is er nu zo’n 1,3 kilometer aan glijbanen! In de winter is het Tikibad ook geopend.

Het Tikibad is meer dan een tropisch zwemparadijs. De zestien unieke glijbanen maken het Tikibad tot het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux! Van de heftige Tyfoon tot de rustige Lazy River. Iedereen beleeft plezier in de vele glijbanen en waterattracties van het Tikibad.

Wil je ook met korting naar het Tikibad? Kijk dan snel hier voor de een overzicht met de beste deals voor het Tikibad.

 

 • Cycloon.  Hierbij begint men bij glijden in een overdekte glijbaan van 59 meter, waarbij de snelheid karaf oplopen tot zo’n 60 tot 70 km/h. Deze glijbaan komt dan uit in dezelfde trechter (Space Bowl), waarbij men uiteindelijk in u ‘gat’ van de trechter terechtkomt en in u zwembad valt.
 • Tyfoon. Die glijbaan is een boven 2008 geopende glijbaan waarbij men met hoge tempo (rond de 50 km/h) door een 86 meter lange buis glijdt precies waar g-krachten voelbaar zijn. De Tyfoon eindigt in dezelfde spiraal die op de plaats van de destijds verwijderde Tornado is gebouwd.
 • Cannon Ball. Met dezelfde lengte van 6 meter is dit de met één na kortste glijbaan in het zwembad. Men begint te glijden, waarna een bocht volgt, en dan een recht hellend stuk, en tot slot valt men van een vrij hoge afstand het zwembad in.
 • Moonlight. Deze glijbaan typeert zich door u gebruik van rubberen tweepersoons boten en de meerdere lichteffecten binnen de donkere buis. Dit is de één-na-langste glijbaan van u zwembad (148 meter).
 • Starfright. Een glijbaan die grotendeels overeenkomt met de Moonlight. De Starfright gebruikt verschillende en meer lichteffecten later de Moonlight.
 • Blits. Dat is één van de snelste glijbanen in u zwembad; je kunt dezelfde snelheid bereiken van 60 km/h.
 • Flits. Men begint te glijden en direct volgt een steile helling naar beneden. Hierbij karaf de snelheid oplopen zelfs circa 60 km/h. Onmiddelijke na de helling volgt dezelfde recht stuk en dezelfde bocht naar rechts door vaart te verminderen, net zoals bij de Blits. Deze twee glijbanen aankomen dan ook naast mekaar uit in de ‘Skimout’. Sinds 2014 heeft u in het start dezelfde doorzichtig stuk. Ook zijn het donkere stuk vernieuwen door gewone blauwe stukken glijbaan en zijn daar daglichteffecten toegevoegd in de vorm van wokkels.
 • Blauwe Haai. (Voorheen: Family Slide) Deze glijbaan is 120 meter en heeft dikwijls bochten en jumps. Kreeg in 2016 zijn oude naam terug.
 • Groene Barracuda. (Voorheen: Super Slide) Betreffende dezelfde intensiteit als de Blauwe Haai, alleen later met iets meer tempo. Kreeg in 2016 is oude naam terug.
 • X-stream. (Nieuw in 2010) Men stapt hier in dezelfde hokje waar opeens de vloer wegschiet en valt men met 40 km/u 7 meter omlaag plus remt af in dezelfde skim-out.
 • Pelikaanduik. Dit zijn de kortste glijbaan boven het zwembad. Van dezelfde hoogte van circa 7 meter glijdt men betreffende deze zeer hellende glijbaan af. Na de 4 meter lange glijbaan valt men, vanaf ongeveer 3 meter hoogte, het zwembad in.
 • Triton. Dit zijn sinds de opening boven 2017 de langste glijbaan van het park (163 meter). Net als Moonlight en Starfright maakt u gebruik van de rubberen tweepersoons boten. In de glijbaan zitten drie trechters verwerkt, dit is dezelfde van de eerste glijbanen van de BeNeLux precies waar trechters verwerkt zijn plus de eerste waar 3 trechters in zitten.
 • Kinderglijbaan Deze dubbele glijbaan zijn ongeveer 10 meter langdurig en bedoeld voor jeugdig kinderen.

Hier vind je nog wat meer info hoe je met korting naar het Tikibad in Duinrell kan.

..