PayPal-oprichter Peter Thiel verdient up to 29 miljoen found verkoop aandelen Facebook

Wie aandelen verkoopt moet dat berichten aan para financiële toezichthouder in para Verenigde Staten. Maar het belegger hoeft niet uit te doeken te doen waarom hij dat doet – zelfs niet wie het gaat om seventy five procent truck wat hij aan waardepapier in het bedrijf experienced, zoals Thiel.

Misschien wil Thiel cash achter para hand hebben om sobre restanten lo kopen truck de site Gawker. Thiel bleek vorig jaar Hulk Hogan financieel te ondersteunen bij diens proces tegen Gawker. Dat had privébeelden van para Amerikaanse nepworstelaar online gezet. Hogan kreeg een schadevergoeding van 150 miljoen bucks. Deze week werd bekend dat Thiel zou azen operative de domeinnaam van Gawker, zijn trading accounts voor comune media durante een archief met veertien jaar aan materiaal.

Thiel had vanaf 2004 aandelen in Twitter. Hij sauber macht ze destijds voor five ton

Wat de oprichter van Paypal met pass away boedel wil, is niet bekend.

Wat wel vaststaat, is dat Thiel het beter time heeft gekozen om zijn aandelen Myspace te verpatsen dan this year, kort em de beursgang van Facebook . com. Toen action Thiel distance van eighty procent truck zijn aandelen. De koers bedroeg toen een schamele 20 dollars. De koers staat just nu op one hundred and eighty dollar. Dat scheelt four, 6 miljard dollar operative de Forbes-400.

Thiel experienced vanaf 2005 aandelen throughout Facebook. Hij kocht se destijds voor 5 lot.